I helgen som var jobbade jag så det känns som att helgen bara sprang förbi :-P
Men alltså seriöst ledig måndag efter arbetshelg är så grymt härligt :-D
Det blev en promenad i det härligt vädret, då jag precis har slutat känna av träningsvärken efter förra veckans två monsterpass på gymmet med Frida.
Det blev en promenad på 7,63 km :-D
Påväg hem från promenaden mötte jag upp med David som precis hade hoppat av bussen och vi gick tillsammans hem. Efter en lätt middag så satte vi oss ner och beställde hem lite saker inför 40-årsfesten nästa helg :D
Det finns så många olika kläder och accesoarer man kan ha :D
Det är 80-tals tema på festen och eftersom jag bara var 10 månader gammal när vi gick in i 90-talet så har jag pratat runt massor med arbetskollegorna och mamma om tips och tricks!
Våfflat hår, hockeyfrilla. rosetter, axelvaddar, tyll kjolar, närhandskar, benvärmare m.m.
Framför allt färg, färg och ännu mer färg :-D
 
Utomhus växer det så det knakar, har grävt bort en del blommor som inte såg så roliga ut eller som jag helt enkelt inte riktigt tyckte om. En av dom blommorna var på framsidan, under köksfönstret. Dom var höga, blåa och spred sig som en löpeld. Dom drog även till sig massor med bin och sånt som jag helst undviker :-P
När jag tog på blommorna förra året så hade dom små taggar kändes det nästan som och jag fick en reaktion som att dom hade något konstigt på bladen. Sen har jag planterat ut några liljor på baksidan men jag väntar fortfarande lite till innan jag vågar gräva ner dom nya lökarna som jag har köpt i vår. Är rädd att det ska komma någon frostnatt som tar död på dom.
 
Här är en bild rabatten under köksfönstret från förra året:
 
 
I min kryddlåda har gräslöken börjat komma upp, det var den enda "kryddan" som jag lämnade kvar med rötter från förra året. Trodde inte att den skulle överleva vintern men det gjorde den och är påväg upp igen :-D
 
Här är en bild från förra årets kryddlåda:
 
 
Även den här dagen har det varit fullt upp :-)
Blev gymmet i 2 timmar tillsammans med Frida då det inte hade blivit så farligt med träningsvärk efter gårdagens träningspass ;-)
Sen har jag och David varit på soptippen med lite grenar och kvistar som David har rensat bort från gården. Vi grillade till middag, supergott.
Flintastek, halloumi, tzatsiki och melon. ;-)
Efter maten vilade vi i soffan en stund innan vi tog oss en kvällspromenad :-) Det är nog den skönaste årstiden nu egentligen för kvällspromenader. Ljust ute sent men inte för varmt och inte massor med kryp. :-)
 
 
 
Nu blir det sängen så man orkar med jobbhelgen :-)
Sov got..  Det kommer jag att göra! ;-)
Det har verkligen varit en fullspäckad dag idag :-) 
Började dagen med att jobba mellan kl.10-15 sen for jag hem och hann städa lite innan Frida hörde av sig om ett pass på gymmet :-D
Kände mig grymt taggad och full av energi så tog fort beslutet att följa med henne, första träningspasset på väääldigt länge, det blev ett ordentligt ryggpass :-) 
Det är så himla mycket lättare att fara och träna när man har sällskap och någon som kan tagga en till att göra en extra reps ;-) 
Sen blev det 11års kalas och tårta med familjen <3
Just nu sitter jag och skissar på en ansökan om tillfällig hemtjänst då jag kommer ha problem att ta mig ur sängen imorgon :-P
Tur att jag är ledig så jag får ta det lugnt.. från morgonen iallafall ;-)
 
Bjuder på en bild från våran Rhodos resan förra året <3